Ontwerp zelf je trouwkaarten

koningskaart
De voorbereidingen van een huwelijk beginnen meestal maanden van tevoren, omdat een huwelijk gepaard gaat met veel geestelijke inspanningen, planning en het maken van keuzes uit een haast oneindig aanbod van diensten. Je komt er niet onderuit, het is een enerverende, spannende periode met ups, omdat je eindelijk een thema hebt bepaald voor je huwelijk, maar ook wel downs, omdat de zaal of plek die jullie beiden in gedachten hadden voor de huwelijksceremonie, op de door jullie geplande trouwdag reeds bezet was. De lijst van genodigden, bruidskledij, de taart, auto, fotograaf, trouwuitnodigingen, noem maar op, je bent letterlijk dag en nacht bezig met de voorbereidingen van deze belangrijke dag in je leven. Je kunt natuurlijk veel uitbesteden, maar alles draait nu eenmaal om jou en je partner, want als toekomstig bruidspaar blijf je er toch dagelijks bij betrokken, omdat jullie gaan trouwen en alles door jullie moet worden goedgekeurd.

Trouwkaarten

Er zijn zaken die je waarschijnlijk niet zult willen uitbesteden, zoals het ontwerpen van je trouwkaarten, omdat de trouwkaart erg persoonlijk is, en ook een beeld geeft van de smaak en stijl van het bruidspaar. Gelukkig kun je tegenwoordig geheel ontspannen samen met je toekomstige levenspartner, achter de computer gaan zitten en rustig online je eigen creatie maken. Dit is een manier om alle stress die de voorbereidingen van je huwelijk met zich meebrengt, te verminderen. Het online creëren van je kaart, is een goede manier om ontspannend met je aankomend huwelijk bezig te zijn en met behulp van een online platform zelf je trouwkaarten te ontwerpen.

Koningkaart

Bij Koningkaart kun je je hart ophalen en zelf je trouwkaarten ontwerpen, zij hebben een unieke collectie eigen ontwerpen en alles volgens de laatste trends. Je kunt er ook terecht voor je complete trouwhuisstijl, dus menukaarten, tafelkaartjes, bedankkaarten en save-the-date kaarten. Wanneer de site van Koningkaart bezoekt, klikt dan op de link “trouwkaarten”, je zult verrast zijn van de verschillende basismodellen die zij bieden. De handige online ontwerptool zal je in staat te stellen jouw droom trouwkaart te ontwerpen. Met deze online ontwerptool kun je de trouwkaarten helemaal zelf maken, en je teksten aanpassen, foto’s uploaden etc. Neem gerust een kijkje op de site, en ontwerp zelf je kaarten.

Nieuwe modellen

Koningkaart heeft ook steeds nieuwe modellen, zoals de luikvouw met aan een kant een foto en aan de andere kant tekst of de do-it-yourself trouwkaarten met losse labeltjes. Kies uit verschillende stijlen als hip, vintage, stoer of klassiek. Als je klaar bent met ontwerpen kun je vooraf een gratis proefkaart bestellen, zodat je het eindresultaat vast kunt bewonderen. Je zult versteld staan van het resultaat.